Nieuws

NIEUWSPERSARTIKELEN

Gazet Van Antwerpen

Nina Magazine

Het Laatste Nieuws

Dag Allemaal

Gazet Van Antwerpen

Gazet Van Antwerpen

Tv - Familie

NIEUWE ZOMERSINGLE 2022 "DE ZON"

Mei 2022, Oliver Smeyers brengt zijn zomerhit met de toepasselijke titel "De zon" uit in mei 2022.  Voor de eerste keer doet oliver dit met een opgenomen "live-versie".

Beluister hier 

NIEUWE SINGLE "IK WEET"

Oktober 2021, Oliver Smeyers brengt het pijnlijk mooie "Ik weet" uit op single.  De tekst refereert o.a. naar het plotse overlijden van de songwriter Stefaan Fernande.  Stefaan schreef mee aan de song "Ontwaak" van Oliver.

Beluister hier 

PHOTOSHOOT NIEUWE CD ALBUM

Voor de foto's van zijn nieuwe album cd (release voorjaar 2020) werkte Oliver samen met niemand minder dan de internationaal bekende fotograaf Donald Woodrow (USA

Neem hier een kijkje!.

NOMITATIE EKERSE CULTUURPRIJS 2018

Oliver Smeyers werd genomineerd voor de Ekerse Cultuurprijs 2018. De bekendmaking gaat door op 16 mei 2018.  Meer info op de website van Ekeren (Ekeren.be).

ATV BRENGT BLITZBEZOEK AAN OLIVER SMEYERS

Geheel onverwacht komt ATV langs bij Oliver in de kokschool. Hij is namelijk gek op koken.  De mama van Oliver  wilde op die manier haar trots uiten. Ze hebben er daar natuurlijk een heerlijk feestje van gemaakt! Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de video.

OLIVER SMEYERS BLIJFT IEDEREEN VERRASSEN!

Met de gevoelige song "In mijn huid" heeft Oliver weer een hit te pakken! Voor de zoveelste keer verovert  hij de hoogste toppen van de hitparades in Vlaanderen en Nederland.  Natuurlijk is iedereen benieuwd naar wat er zal volgen. En dat zal nog maar eens een opmerkelijke verrassing zijn.

OLIVER SMEYERS OP MENT-TV

Ment tv programmeert de videoclip "In mijn huid". "Ergens hadden we dit wel verwacht" klinkt het bij het team van Oliver. "Het is dan ook een prachtige song en een mooie videoclip die niets dan kwaliteit uitsraalt". Klik hier om de video te bekijken.

WESTERN VIDEOCLIP

Voor de nieuwe single "Na de regen" wordt er een heuse western videoclip opgenomen onder regie van Dan Hastrey.  Aan de zijde van Oliver Smeyers zal de knappe Charlotte Van de Voorde de vrouwelijke hoofdrol verzorgen.

Het wordt een nooit eerder geziene Vlaamse productie met paarden,  revolverhelden, een spannend duel.... kortom alles voor de westernliefhebber! Paardentrainers en stand-in Lander Van Belle en Leen Cherreté en tal van anderen hebben hun medewerking hiervoor verleend.  Release: eind september 2020.

Bekijk de clip hier.

Op 26 oktober 2018 werd er een heuse fundraising happening op touw gezet.  Het was een spetterende avond met bekende namen: Cocojr., Xander Nichting (NL), Garry Hagger, Jean Bosco Safari, Tom Nelson & Dunja, Gabriëllo, Harisson Fab 3 (The Ultimate Beatles Project!).

Organisator: Project One vzw.

Wil je alles te weten komen?

Open of download de prachtige info folder hieronder..